Accident a l'Avinguda d'Empúries

(8-Octubre-2009)- Passaven uns minuts de les 7 del matí quan un cotxe que anava de Sant Pere a direcció a l'Escala ha sortit d'un dels revolts de l'Avinguda d'Empúries i ha xocat contra la tanca d'una casa. El cotxe ha quedat molt malmès, com podeu veure a les fotografies, però en aquest cas sembla que la noia que el conduia no ha patit cap ferida gràcies als airbags.

La veina propietària de la casa ja ha vist uns quants accidents davant de casa seu, alguns de molt més greus que aquest, pel que tem per la seva salut quan surt de casa. Sembla que aquest punt és el que darrerament concetra tots els darrers accidents de l'accidentada avinguda, al voltant de 4 els darrers 3 anys.

L'ajuntament, el responsable d'aquesta avinguda, està preparant el text refós d'un estudi de vialitat realitzat a principi de legislatura. En el ple del dia 29 d'abril es va argumentar que que seria enllestit en quinze dies ( http://ca.santpere.cat/upload/doc/doc-96-4a12c284b329e.pdf ), però de fet la oposició encara no en disposa.

Accident a l'Avinguda d'Empúries

Copyright 2006 - 2011 · SantPerePescador.com · Emporda Disseny Web · Avís Legal · Anuncia't · Contacte
SantPerePescador.cat no te cap vinculació amb l'Ajuntament de Sant Pere Pescador