Nou accident a l'Avinguda d'Empúries

El passat dia 1 d''agost a les tres de la matinada es va tornar a produir un altre accident a l''Avinguda d''Empúries. Un cotxe que anava massa velocitat en sentit l''Escala va sortir del revolt a l''alçada des número 26 i sense control va xocar de costat a la tanca d''un habitatge del costat est del Bon Relax. De la inèrcia i descontrol que portava va sortir rebotat a l''altre costat del carrer on el xoc va ocasionar seriosos desperfectes a les tanques de dos habitatges.

Casualment l''Associació de Veïns de la Urbanització del Bon Relax de Sant Pere Pescador tenia hora aquell mateix matí amb l''alcalde, Jordi Martí per parlar d''aquest mateix tema i d''altres. L''alcalde va veure les fotografies del sinistre. Amb bones paraules va esmenar com a accions concretes que aquesta legislatura és difícil pel que fa a pressupostos i que s''havien de fer petites feines durant tres anys per revertir-la tota al final de mandat.

 

L''Associació de Veïns del Bon Relax per la seva banda ha manifestat el seu malestar donat que porten anys reclamant accions com esquenes d''ase, semàfors o altres però els diferents consistoris han anat donant diferents raons però mai s''han pres mesures efectives contra la velocitat. Argumenten que des de les primeres queixes han vist com l''ajuntament endegava grans projectes de prioritat dubtosa enfront de la seva problematica com la sala polivalent, o ara un pavelló poliesportiu de més tres milions d''euros. En mesos recents s''han pres mesures reductores de la velocitat com esquenes d''ase a la urbanització on hi ha situada la capella o a la recta que porta al Càmping Àmfora i al Parc Residencial Empúries i en canvi a la urbanització Bon Relax no s''na pres aquetes mateixes mesures ni en aquest aspecte ni en d''altres de gran importància com la depuradora.


Copyright 2006 - 2011 · SantPerePescador.com · Emporda Disseny Web · Avís Legal · Anuncia't · Contacte
SantPerePescador.cat no te cap vinculació amb l'Ajuntament de Sant Pere Pescador