Per quan la depuradora?

Com sabeu a dia d’avui el nucli antic de Sant Pere Pescador no disposa de depuradora d’aigües residuals. Històricament hi ha hagut moltes variacions del projecte de depuració, però mai s''han portat a terme.

El Programa de sanejament d''aigües residuals urbanes (PSARU 2005) de la Generalitat de Catalunya identifica 2 escenaris en funció de les prioritats: 2006-2008 i 2009-2014. Sant Pere és al primer escenari (pàg. 12), per tant té prioritat davant d''altres que son a l''escenari 2009-2014.

Tanmateix s''hi diu que Sant Pere Pescador i rodalies com l''Armentera tindran la seva pròpia depuradora, però en veu d''un dels tècnics de l''ACA, Sant Pere abocarà les aigües i fangs mitjançant canalitzacions fins a la depuradora de l''Escala tal i com explica a una noticia apareguda el 2006 a Vilaweb. Segons sembla aquest any es farà la correcció d''aquest text.

Així doncs, el projecte per sanejar les aigües del nucli antic Sant Pere s''ha de tramitar la seva resolució abans de la fi del 2008. Al mateix temps cal remarcar que l''entitat encarregada de portar a terme el projecte és el Consorci de la Costa Brava.

Actualment altres nuclis com el de Mas Sopes i Bon Relax (en reparació) disposen d’una pròpia a l’igual que els càmpings.


Copyright 2006 - 2011 · SantPerePescador.com · Emporda Disseny Web · Avís Legal · Anuncia't · Contacte
SantPerePescador.cat no te cap vinculació amb l'Ajuntament de Sant Pere Pescador