Copa Empordà de Voleibol a Sant Pere Pescador

La COPA EMPORDÀ tindrà lloc el dissabte 15 de Setembre de 2012, durant tot el dia, al pavelló municipal de Sant Pere Pescador.

La COPA EMPORDÀ és un torneig de voleibol pista on hi participaran 6 equips catalans pertanyents a diferents categories dins la competició catalana federada de voleibol.
Entre ells hi trobem els següents equips:

- CV Olot (de 1a catalana)
- CH Bordils (de 1a catalana)
- Eduvòlei l'Ametlla (de 2a catalana)
- CV AVAP Girona (de 2a catalana)
- CV Vallbona Granollers (de 3a catalana)
- CV Sant Pere Pescador (de 3a catalana)

Aquest torneig té dos objectius.
Primerament, per part dels clubs i equips participants, que tindran com a objectiu, a part de la competició en si mateixa, treballar les corresponents pretemporades i així preparar-se per l'inici de les lligues de voleibol que tindrà lloc el 6-7 d'Octubre.
I en segon lloc, des del nostre club tenim l'objectiu de promocionar el voleibol a l'Alt Empordà i a la província de Girona, ja que és un esport minoritari en les regions esmentades i es fa difícil de trobar jugadors/es per a formar equips federats i més encara de trobar-ne entrenadors formats. Esperem que amb tornejos com aquest el voleibol es mogui, d'una manera o altra, per les terres gironines i que sobretot pugui ser una opció d'esport entre els més menuts per així poder construir un voleibol gironí fort en un futur.
És per aquest motiu que hi ha com a convidats els principals equips gironins de la competició catalana i dos equips de la província de Barcelona.

Pel que fa al torneig, podreu veure que els partits tindran lloc a partir de les 10h del matí del dia 15.
Es jugaran 2 triangulars en dues pistes durant el matí. Ferem una parada perquè els equips descansin i mengin una mica. I a les 17h es reprendran els partits classificatoris, jugant la final a les 19h de la tarda.

Esperem que passi la màxima gent possible pel pavelló de Sant Pere Pescador per així poder gaudir de bones estones de voleibol. És per això que us enviem el cartell perquè, de manera molt agraïda, en feu la màxima difusió possible.

Amb tot això, ens agradaria donar les gràcies als següents col·laboradors, ja que sense ells aquest torneig no hagués estat possible:
- Federació Catalana de Voleibol
- Ajuntament de Sant Pere Pescador
- Restaurant El Corral de Sant Pere Pescador
- Càmping l'Àmfora de Sant Pere Pescador

Sant Pere Pescador

Copyright 2006 - 2011 · SantPerePescador.com · Emporda Disseny Web · Avís Legal · Anuncia't · Contacte
SantPerePescador.cat no te cap vinculació amb l'Ajuntament de Sant Pere Pescador