Economia

La granja de peixos de la Badia de Roses presenta concurs voluntari de creditors

Sant Pere Pescador

La piscifactoria Base Viva de Sant Pere Pescador cessa la seva activitat després de 28 anys produint alevins de llobarro i sol·licita concurs voluntari de creditors.

Assemblea Associació de Comerciants i Serveis de Sant Pere Pescador

Sant Pere Pescador

Sant Pere Pescador a 25 de març del 2012

Dia -- 13 d' abril del 2012
Hora -- 21:00
Lloc -- Casal Cultural St. Pere Pescador
Tema -- Associació de comerciants i serveis de Sant Pere Pescador

El passat dia 30/09/2011, es va presentar tota la documentació necessària al Departament de Justícia de la Generalitat de Catalunya per poder crear l'Associació de comerciants i serveis de Sant Pere Pescador. El dia 25/11/2011 varem rebre la resposta, afirmant-nos que tal petició havia estat acceptada.

Fira-Mercat de productes artesanals

Sant Pere Pescador

FIRA-MERCAT DE PRODUCTES ARTESANALS

ALIMENTACIÓ I ARTESANIA DE PRODUCTES DE LA TERRA

Hi trobareu coques, embotits, llaminadures naturals, formatges, herbes, braçalets, artesania diversa, ...

També hi hauran tallers per a la mainada com ara titelles o patchwork.

Veniu a gaudir una estona agradable amb nosaltres!!!!

Dissabtes 2012:

- 10 de Març - 14 d'Abril - 12 de Maig -

(Segon dissabte de cada mes)

Horari: De 9 del matí a 6 de la tarda

Carrers: Carme • Verge del Portalet

Organitza: Col.lectiu El Petit Artesà

Col.labora: Ajuntament de Sant Pere Pescador

En Rajoi pagarà la variant de Sant Pere i el nou pont

Sant Pere Pescador

Aquest matí en Mariano Rajoi ha fet unes declaracions a la Cadena Cobe mentre era entrevistat pel periodista Frederic Giménez Los Santos exposant les noves mesures per paliar la crisi. També ha presentat tot un seguit de mesures per potenciar el turisme, i entre aquestes ha fet esmena de la variant i del pont nou que cal fer abans de l'estiu al tram baix sobre el riu Fluvià.

El pollastre et pot sortir gratis a La Rostisseria Corral

Dinars a cara o creu

La Rostisseria Corral està fent una promoció dels seus pollastres anomenada "Dinars a cara o creu". A l'hora de pagar, si llences una moneda a l'aire, el pollastre et pot sortir gratis.

La promoció inclou el pollastre marinat amb la fòrmula secreta del Corral i fet a la brasa. També inclou les patates, però no els altres plats. Te lloc els dissabtes i diumenges a l'hora de dinar, pel que de moment no inclou els sopars.

Trobareu la Rostisseria el Corral a la Plaça Major, 6 de Sant Pere Pescador.

La Badia de Roses entra al Club de les Badies Més Belles del Món

Sant Pere Pescador

El Club de les Badies Més Belles del Món ha acceptat a la Badia de Roses gràcies a incloure tres parcs naturals naturals, les ruïnes d'Empúries, més de 45 quilòmetres de platges, la gastronomia, els esports nàutics com la Copa del Món de Windsurf, esports terrestres i aeris entre d'altres valors.

Les representants dels municipis han portat a terme una gran feina i es van desplaçar fins a Toubacouta al Senegal per presentar la candidatura i mostrar al món la Badia de Roses.

Un conveni farà possible la millora del sanejament de Sant Pere Pescador, connectant tots els càmpings de la localitat amb la depuradora de l’Escala

Agència Catalana de l'Aigua

L’Agència Catalana de l’Aigua, l’Ajuntament de Sant Pere Pescador, el Consorci de la Costa Brava i els càmpings Las Palmeras, La Gaviota, l’Àmfora, Aquàrius, El Riu, Las Dunas i La Ballena Alegre han suscrit avui, 12 de maig, aquest acord

· Els treballs suposaran una millora ecològica de l’àmbit del tram final del riu Fluvià, assolint els objectius establerts per la Directiva Marc de l’Aigua

L’Associació de Càmpings de Sant Pere Pescador rehabilita un pou d’aigua a Tontere (Guinea Conakry)

Associació de Càmpings de Sant Pere Pescador rehabilita un pou d’aigua a Tontere

L’Associació de Càmpings de Sant Pere Pescador i l’ONG AVODREG han portat aigua a la població de Tontere on han rehabilitat un pou manual que arriba als seixanta metres de profunditat per tal de garantir l’aigua a tota la població.

L'ADAC premia el Càmping La Ballena Alegre 2, amb el "Super-Platz"

Premi ADAC Càmping La Ballena Alegre 2011

El càmping la Ballena Alegre Costa Brava ha estat guardonat el passat 11 de gener amb el premi "SUPER-Platz 2011" lliurat per la prestigiosa companyia alemanya ADAC, guia internacional de càmpings i caravanes. El càmping La Ballena Alegre ha estat reconegut amb aquest premi com un dels millors càmpings europeus d'entre més de 2.800 càmpings seleccionats en la seva guia.

La guia alemanya ADAC (Allgemeiner Deutscher Automobil-Club) és el club automobilístic més gran d'Alemanya i Europa, amb més de 1,7 milions de membres.

L’Associació de Càmpings de Sant Pere Pescador reclama la modificació del Catàleg del Paisatge

Camping Aquarius
Els càmpings són la fórmula turística que respecta millor el medi ambient

Sant Pere Pescador, octubre de 2010. El Catàleg del Paisatge de les Comarques Gironines ha fet palès, una vegada més, una de les contradiccions que l’Administració arrossega des de l’any 2005. És a dir, la defensa d’un turisme de qualitat i respectuós amb el medi ambient i l’atac reiterat als càmpings que són precisament qui compleixen els requisits de qualitat.

L’Associació de Càmpings de Sant Pere Pescador (ACSPP) crea el primer codi de bones pràctiques per protegir l’entorn en càmpings

Associació de Càmpings de Sant Pere Pescador

L’Associació de Càmpings de Sant Pere Pescador (ACSPP)  ha creat un codi de bones pràctiques per protegir l’entorn i que recull les principals mesures que apliquen els càmpings per tal de protegir l’entorn que els envolta i afavorir les bones pràctiques mediambientals entre els seus treballadors, clients, proveïdors i visitants.
 

Sant Pere Pescador amplia l'espai protegit pels Aiguamolls fins a 1264,2 hectàrees

Sant Pere Pescador El pla inicial de Medi Ambient d'ampliar el Parc Natural dels Aiguamolls de l'Empordà de 4.964 hectarees a 9.892, finalment s'ha quedat en 7.277. El projecte actual sembla que no és tant controvertit, sobretot pels pagesos i també ajuntaments afectats.

A Sant Pere Pescador actualment hi ha 611,5 hectarees afectades pel PEIN, i al nou pla quedarien afectades 1264,2 hectarees, pel que que representen més d'un 50% d'increment de superfície protegida.

Els càmpings de Sant Pere Pescador representen el 44,3% dels llocs de treball i el 41,4% de l’economia

Associació de Càmpings de Sant Pere Pescador

L'Associació de Càmpings de Sant Pere Pescador, format pels càmpings Aquàrius, La Ballena Alegre, Las Dunas, La Gaviota i Las Palmeras, ha encarregat un estudi on es demostra que els càmpings representen la part més important de la economia del nostre municipi.

Web de l'associació de Càmpings de Sant Pere Pescador: http://www.acspp.org/

Us adrecem a l'estudi:

EL càmping LAS DUNAS de Sant Pere Pescador premiat pels turistes escandinaus

Sant Pere Pescador
Las Dunas es converteix en el primer càmping de l’estat espanyol que rep la distinció 2010 de la FDM, Clubs d’Automòbil i Touring escandinaus.

Els càmpings de l’Associació de Càmpings de Sant Pere Pescador estan reconeguts com un dels tres millors destins turístics pels campistes europeus.


Copyright 2006 - 2011 · SantPerePescador.com · Emporda Disseny Web · Avís Legal · Anuncia't · Contacte
SantPerePescador.cat no te cap vinculació amb l'Ajuntament de Sant Pere Pescador
Syndicate content