Esports

Copa Empordà de Voleibol a Sant Pere Pescador

Sant Pere Pescador

La COPA EMPORDÀ tindrà lloc el dissabte 15 de Setembre de 2012, durant tot el dia, al pavelló municipal de Sant Pere Pescador.

La COPA EMPORDÀ és un torneig de voleibol pista on hi participaran 6 equips catalans pertanyents a diferents categories dins la competició catalana federada de voleibol.
Entre ells hi trobem els següents equips:

- CV Olot (de 1a catalana)
- CH Bordils (de 1a catalana)
- Eduvòlei l'Ametlla (de 2a catalana)
- CV AVAP Girona (de 2a catalana)
- CV Vallbona Granollers (de 3a catalana)

Inauguració dels nous vestidors i grades del camp de futbol de Sant Pere Pescador

Grades i vestidors del camp de futbol del Sant Pere Pescador

Diumenge es van inaugurar els vestidors i les noves grades del camp de futbol municipal. Entre d'altres, hi havia Isidre Solà, representant del Futbol Club Sant Pere i també representants de l'Ajuntament de Sant Pere Pescador: Jordi Martí i Pere Bonavia, alcalde i regidor d'esports respectivament.

CVSPP: Sènior A guanya el Mataró "B", primeres de la classificació

Sant Pere Pescador

Ahir diumenge 20 de Novembre, el Sènior A va jugar a les 12h contra el CV Mataró "B". Primeres a la classificació, empatades a partits guanyats i perduts amb nosaltres i contra l'únic equip que havíen perdut en lª volta de la 1ª fase.

Per l’equip santperenc, el fet de guanyar-les era el principal objectiu, cosa que així va ser.

Crònica CVSPP 4rta jornada

El Martorell és l'equip més fluix en comparació a tots els altres que hem jugat fins ara. Són els darrers de la competició, i no han guanyat cap partit. Tot i això va ser el pitjor partit que hem jugat aquesta temporada.

El primer set va començar amb bon peu, anant per davant al marcador en tot moment, però amb un final de set amb força punts a favor per part del Martorell, amb un resultat de 18-25.

C Volei SPP: Les santperenques guanyen el primer equip de la classificació i es posen cinquenes

El partit va començar amb mal peu per les santperenques, fallant sobretot en la defensa dels atacs del CV Arenys "B", donant així el 1er set a favor de les contrincants per 25-14. Va ser un set on es podia veure clarament que elles dominaven el partit, i que les del CV SPP encara no hi havíen entrat.

Però al 2n set la cosa va canviar fent reaccionar el nostre equip, encertant les recepcions i la defensa, fent que els punts pugessin al marcador gràcies als contraatacs. Mantenint-nos en tot moment per sobre d'elles i guanyant-lo per 14-25.

El Rem agafa amb força a Sant Pere Pescador

Sortida del Llagut des del Club Nàutic

El Club Nàutic de Sant Pere va endegar una nova secció de rem el mes d'abril que està tenint molt d'èxit entre els santperencs i altres habitants de les rodalies. Des del moll del port nàutic porten un llagut català anomenat PEPET TRONS pel riu Fluvià fins al mar envoltats pel Parc dels Aiguamolls.

Ajudats pel seu grup del Facebook i la web del Club Nàutic han establert un grup de dilluns a divendres i tres grups dissabte.

El francès Antoine Albeau es proclama guanyador de la prova GP Catalunya Costa Brava 2011 del Campionat del Món de Windsurf

D’esquerra a dreta, Bjorn Dunkerbeck (SUI 11), Antoine Albeau (F-192) i Ben Van

El francès Antoine Albeau (F-192) s'ha proclamat avui guanyador del Campionat del Món de Windsurf – Gran Premi Catalunya Costa Brava que s'ha disputat, durant cinc dies, a la platja del Cortal de la Devesa de Sant Pere Pescador, en el Golf de Roses (Costa Brava), davant del Càmping La Ballena Alegre. Amb aquesta victòria, Albeau es col·loca a tan sols 33 punts del canari Bjorn Dunkerbeck (SUI-11), que es manté al capdavant del mundial després de tres proves disputades (Vietnam, Corea i Catalunya Costa Brava).

El Campionat del Món de Windsurf- GP Catalunya Costa Brava s’agafa un descans i arriba la Surf Alegre i la concentració de furgos VW

Sant Pere Pescador

El Campionat del Món de Windsurf – Gran Premi Catalunya Costa Brava s'ha agafat un dia de descans. Després de tres jornades de dura competició la tramunta ha anat baixant fins a desaparèixer totalment, la qual cosa ha permès als windsurfistes fer una aturarda i a l'organització ultimar els preparatius de la Surf Alegre i la concentració de furgonetes Volkswagen, que coincideixen amb les dues últimes jornades del Campionat.

Fins ara, s'han disputat set mànigues, quatre d'elles guanyades per Antoine Alebau (F-192) i tres més per Bjorn Dunkerbeck (*SUI-11).

26a edició de la Marxa Popular del Baix Fluvià a Sant Pere Pescador

Enguany la XXVI Marxa Popular del Baix Fluvià, caminada o marxa popular de 17 quilòmetres, tindrà lloc el 17 d'abril.

El lloc de sortida serà el Parc de Riu a les 9 del matí del dia 17 .

A l'arribada de la marxa els participants tindran costelles i botifarra.

La inscripció té lloc una hora abans de l'esdeveniment i costa 5 euros.

Pavelló Municipal: Activitats Període 2010-11

PAVELLÓ MUNICIPAL DE SANT PERE PESCADOR

A C T I V I T A T S 2 0 1 0 - 1 1

Tel. 653 95 93 10 – pavello@santpere.cat


Activitat: FUNKY
Dia: dimarts i dijous
Descripció: Activitat consistent en realitzar coreografies relacionades amb
els estils de dansa funky i hip hop. El Funky contribueix al
desenvolupament motriu dels/les participants a través de la diferenciació

Cursos i tallers al Casal de Sant Pere Pescador

Cursos al Casal de Sant Pere Pescador

El Casal de Sant Pere realitza, com cada any, cursos i tallers.

Català inicial
Català bàsic 1
Català bàsic 2

Cant Coral Juvenil
Cant Coral

Curs de Sandanes
Ioga
Tai xi - Xi Kung
Gimàstica de manteniment i tonificació
Spinning

Taller de memòria (manteniment)
Taller de gimàstica per a la gent gran
Taller d'art floral nadalenc
Taller de labors
Taller de fotografia digital
Viatge pel món de la màgia
Taller de respiració "Pranayama"

Per més informació feu clic al fitxer adjunt o bé adreceu-vos a:
CASAL CULTURAL DE SANT PERE PESCADOR
BIBLIOTECA MUNICIPAL

Álex Pastor guanya el “J&B Masters of Kitesurf” a Sant Pere Pescador

Guanyadors del “J&B Masters of Kitesurf” a Sant Pere Pescador

Jordi Cabrés, David Romeu i Gerard Sánchez obtenen el 'boarding pass to Tarifa' per disputar la gran final internacional.

Girona, 1 agost 2010. Un cel completament clar i ple d'estels. Avui, a la platja de Sant Pere Pescador totes les mirades requeien sobre els riders que oferien un gran espectacle al "J & B Masters of Kite". L'objectiu: Aconseguir fer-se amb un dels tres llocs que els portaran a la gran final internacional de Tarifa al setembre.

Bjorn Dunkerbeck, es proclama campió del GP Catalunya Costa Brava

Sant Pere Pescador

El duel entre Dunkerbeck i Albeau s'ha saldat a favor de Bjorn. La suïssa Karin Jaggi, després de la seva victòria a Costa Brava, s'encamina per repetir el títol del Món

Inauguració del nou pavelló poliesportiu de Sant Pere Pescador

Pavelló poliesportiu de Sant Pere Pescador.

Després de més de quasi tres anys s'ha enllestit el pavelló poliesportiu de Sant Pere Pescador. Josep Lluís Carod Rovira va assistir a l'acte dins de la festa major d'hivern.

La obra ha estat envoltada de polèmica després de saber-se que costaria més de tres milions d'euros quan al municipi es parlava d'altres obres importants com la segona línia de l'escola o d'un nou dispensari. També ha estat molt discutit per la despesa i la manca d'una necessitat clara donat que no disposa de piscina i a Sant Pere som al voltant de 2000 empadronats.


Copyright 2006 - 2011 · SantPerePescador.com · Emporda Disseny Web · Avís Legal · Anuncia't · Contacte
SantPerePescador.cat no te cap vinculació amb l'Ajuntament de Sant Pere Pescador
Syndicate content